Predstavljanje knjige “Kvadirna ili ligištar bratovštine sv. Antona opata” i otvorenje izložbe “Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi”

U petak, 15. prosinca 2017. u  Pazinu bit će predstavljena knjiga Ivana Botice, Danijele Doblanović i Marte Jašo “Kvadirna ili ligištar bratovštine sv. Antona opata iz Zabrešca u Dolini” i otvorena izložba “Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi”.

 

 

Državni arhiv u Pazinu

 

Predstavljanje knjige i otvorenje izložbe

 

Državni arhiv u Pazinu ima čast pozvati Vas na predstavljanje knjige Ivan Botica, Danijela Doblanović, Marta Jašo Kvadirna ili ligištar bratovštine sv. Antona opata iz Zabrešca u Dolini u sklopu Božićnog sajma knjiga u Pazinu, hol Spomen doma, petak, 15. prosinca u 12.30 sati i na otvaranje gostujuće izložbe Glagoljica u Brseču, Mošćenicama i Mošćeničkoj Dragi, organizatori: Katedra Čakavskog sabora Mošćenička Draga i Udruga Jenio Sisolski Brseč, autorica tekstova Sandra Sudec, vizualni identitet Maja S. Franković, Državni arhiv u Pazinu, Velika dvorana, petak, 15. prosinca u 14.00 sati.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Pozivnica: https://www.dapa.hr/images/stories/obavijesti/2017/Pozivnica_Moscenice.pdf

 

Izvor: https://www.dapa.hr/index.php/obavijesti

 

 

 

 

 

Odgovori