Predstavljanje knjige “Jugoslavija u istorijskoj perspektivi” u Zagrebu

Predstavljanje će biti održano u četvrtak, 26. listopada 2017. u 18:30 sati u Novinarskom domu u Zagrebu (sudjeluju: Ž.Korać, T.Jakić, I.Goldstein, S.Biserko, D.Roksandić).

 

 

Novinarski dom

 

Četvrtak, 26.10.2017. 18:30

 

Velika dvorana I. kat

 

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji

 

 

Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, zajedno sa zagrebačkim partnerima predstavlja izdanje knjige Jugoslavija u istorijskoj perspektivi (Yugoslavia from a Historical Perspective), kao i rezultate projekta i konferencije Multiperspektivna istorija druge Jugoslavije

 

Izvor: http://www.hnd.hr/dogadanja

 

 

Poziv na predstavljanje zbornika ”Jugoslavija u povijesnoj perspektivi: postjugoslavenske interpretacije”

 

 

Profesori dr. sc. Igor Duda (Filozofski fakultet Sveučilišta Juraj Dobrila u Puli), dr. sc. Ivo Goldstein, dr. sc. Tvrtko Jakovina i Drago Roksandić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu) hrvatski su koatori zbornika ”Jugoslavija u istorijskoj perspektivi” (Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, Beograd 2017.). Zbornik će biti predstavljen u Novinarskom domu (Perkovčeva 2), četvrtak, 26. listopada 2017. godine, s početkom u 18.30 sati. O izdanju će govoriti: prof. dr. sc. Žarko Korać (Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu), Tomislav Jakić, prof. dr. sc. Ivo Goldstein, Sanja Biserko (Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji) i prof. dr. sc. Drago Roksandić, koji će i moderirati raspravu na predstavljanju. Intergralna verzija izdanja kao i ostali doprinosi u ovom postjugoslavenskom projektu dostupni su ovdje:

 

 

http://www.yuhistorija.com/

 

 

Izvor: http://www.ffzg.unizg.hr/

 

 

 

 

Odgovori