Promocija knjige Danka Plevnika “Onaj što piše. Kronika moga vremena”

U utorak, 23. svibnja 2017. u 20.15 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu.

 

 

Plejada d.o.o.

 

Nakon nedavne uspješne promocije knjige “ONAJ ŠTO PIŠE. Kronika moga vremena” u Splitu, čast nam je pozvati zainteresiranu publiku i javnost na promociju naše knjige koja će se održati u UTORAK sljedećeg tjedna, 23.5.2017., u 20,15 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.

 

Pozivnica i predstavljači knjige nalaze se u prilogu!

 

Radujemo se Vašem dolasku!

 

 

ONAJ ŠTO PIŠE: kronika moga vremena

 

Ova zanimljiva i napeta autobiografska „kronika“ donosi samo dio odgovora na pitanje tko je Danko Plevnik. Cjelovit odgovor pruža jedino njegovo ukupno djelo, a ono je iznimno opsežno i raznovrsno. Plevnik je novinar, kolumnist, publicist, znanstvenik, koji je pisao za 60-ak novina i časopisa, objavio 24 knjige, a njegovi su prilozi uvršteni u 15 zbornika. Čitatelji „Slobodne Dalmacije“ imali su posebno zadovoljstvo da 25 godina redovito čitaju njegove kolumne. Riječ je dakle o pravom „gigantu hrvatskog novinarstva“. Plejada objaljuje knjigu u biblioteci POLITIKA KAO SUDBINA, u kojoj su objavljeni i autobiografski zapisi i sjećanja velikih hrvatskih novinara Tomislava Jakića i Drage Buvača.

 

***

 

Danko Plevnik je nešto posebno, čovjek koji spaja pokret i smirenost, jurnjavu i tišinu, traženje novih vrijednosti i proučavanje trajnih vrijednosti.

Stanko Lasić

 

 

Kao vrstan analitičar političkih procesa, Plevnik je zapravo jedna od rijetkih osoba koja je za svog djelovanja spašavala demokratsku Hrvatsku.

Vjeran Zuppa

 

 

Plevnik je bio jedan od najumnijih intelektualaca bivše države.

Abdulah Sidran

 

 

POZIVAMO VAS NA PROMOCIJU KNJIGE DANKA PLEVNIKA U ZAGREBU

ONAJ ŠTO PIŠE: kronika moga vremena

Odgovori