Predavanje Natalie Zwarts “Cybersecurity decisions: How to stay informed and not get paranoid? Future measures for defending cyberspace”

Inicijativa mladih za ljudska prava Hrvatska u okviru Mreže stranačkih organizacija mladih organizira webinar pod nazivom “Cybersecurity decisions: How to stay informed and not get paranoid? Future measures for defending cyberspace.” koji će se održati 21. 10. 2024. u 18:00 sati preko Zooma.

Prijaviti se možete ovdje.

U svom webinaru, profesorica Zwarts će se fokusirati na neka od najvažnijih pitanja današnjeg svijeta kibernetičke sigurnosti. Postavit će ključna pitanja kao što su: Kako možemo poboljšati donošenje odluka u digitalnom dobu? Kako ostati informiran bez upadanja u zamku paranoje? Osim toga, profesorica Zwarts će objasniti praktične mjere za obranu kibernetičkog prostora i korake koje svi možemo poduzeti kako bismo izgradili sigurnije digitalno okruženje.

Natalia Zwarts je predavačica na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Haagu, specijalizirana za kibernetičku sigurnost. Implementirala je ratne igre u NATO Civil-Military Cooperation Center of Excellence training and concept development. Prethodno je koordinirala razvoj sposobnosti NATO-a za protupodmorničko ratovanje u sjedištu u Bruxellesu i radila u  Civil-Military Cooperation Centre of Excellence (CCOE).

Webinar će se održati na engleskom jeziku


Izvor:

https://www.yihr.hr/hr/prijavi-se-regional-news-cafe-webinar-cybersecurity-decisions-how-to-stay-informed-and-not-get-paranoid-future-measures-for-defending-cyberspace


Odgovori