Poziv za sudjelovanje: “Časopis za povijest Zapadne Hrvatske” (XIX. broj, 2024. godina)

Časopis za povijest Zapadne Hrvatske znanstvena je publikacija Odsjeka za povijest Filozofskog fakulteta u Rijeci, dostupna u tiskanom i elektroničkom obliku (http://hrcak.srce.hr/cpzh), a možete je pronaći i na web stranici:

https://hrcak.srce.hr/ojs/index.php/cpzh/index


Časopis nudi mogućnost objave radova na hrvatskom, engleskom, talijanskom i slovenskom jeziku. Svi predani i prihvaćeni radovi bit će prvo evaluirani od strane redakcije, a potom predani na recenzijski postupak.

Ovim putem časopis raspisuje poziv za sudjelovanje za svoje 19. izdanje.

Dobrodošla su nova istraživanja i saznanja iz različitih spektra historiografskih znanstvenih istraživanja, što pruža mogućnost izlaska izvan uskog lokalnog konteksta. Časopis objavljuje stručne i znanstvene radove, no također prihvaća i druge oblike priloga, kao što su komentari, rasprave, prikazi knjiga i časopisa, vijesti, katalozi izložbi, izvještaji sa znanstvenih skupova i radionica i drugo. Završni rok za predaju radova je 15. studenog 2024. godine, a prije predaje rada molimo vas da svoje prijedloge s naslovom rada i kratkim sažetkom pošaljete na: cpzh@ffri.uniri.hr.

Za upite i bilo kakva pitanja slobodno nam se obratite:

Glavna urednica časopisa, Andrea Roknić Bežanić (roknicbezanicandrea@gmail.com)

Tajnik časopisa, Bruno Raguž (brunoraguz@gmail.com)


doc. dr. sc. Andrea Roknić Bežanić


Odgovori