Predavanje Milana Puha ”Hrvatsko iseljeništvo u Brazilu: zajednica i znanost” i izložba ”Hrvatska u Brazilu – iseljenici u dijalogu s domovinom”

Poziv na predavanje dr. sc. Milana Puha ”Hrvatsko iseljeništvo u Brazilu: zajednica i znanost”

mobilnaEKA – Platforma za mobilnost i međunarodnu suradnju etnologa i kulturnih antropologa Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju i Katedra za migracije i manjinske zajednice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na predavanje i radionicu ”Hrvatsko iseljeništvo u Brazilu: zajednica i znanost” koje će održati dr. sc. Milan Puh (Pedagoški fakultet, Sveučilište u São Paulu, Brazil) u ponedjeljak 15. studenoga 2021. godine u 9:30 sati putem Zoom platforme na poveznici (Meeting ID: 820 0682 6355; Passcode: 456654).


Poziv na izložbu dr. sc. Milana Puha ”Hrvatska u Brazilu – iseljenici u dijalogu s domovinom”

mobilnaEKA – Platforma za mobilnost i međunarodnu suradnju etnologa i kulturnih antropologa Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju i Katedra za migracije i manjinske zajednice Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na izložbu ”Hrvatska u Brazilu – iseljenici u dijalogu s domovinom” dr. sc. Milan Puh (Pedagoški fakultet, Sveučilište u São Paulu, Brazil) na Filozofskom fakultetu, na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju (C trakt, suteren).

Izložba će biti otvorena od 15. studenoga do 15. prosinca 2021. godine.


Izvori:


Odgovori