„Obrazovanje o holokaustu: primjeri dobre prakse“

Pozivamo vas na online raspravu pod naslovom „Obrazovanje o holokaustu: primjeri dobre prakse“ koja će se održati u utorak 9. studenoga 2021. od 11:00 – 13.00 u organizaciji Documente i partnera.

Na početku događaja nekoliko relevantnih izlagača i izlagačica predstavit će primjere dobre prakse, nakon čega će uslijediti rasprava sa svim uključenim sudionicima. Tijekom cijele rasprave moći ćete postavljati pitanja i pisati komentare putem chata. Snimku rasprave ćemo objaviti na web stranicu Documente kako bi je naknadno mogli pogledati svi zainteresirani, a objavit ćemo i digitalnu publikaciju s predstavljenim primjerima.

Rasprava se nadovezuje na prošlogodišnju konferenciju o kojoj možete čitati na poveznici: https://documenta.hr/novosti/%D0%BEdrzana-konferencijanovi-pristupi-nasljedu-holokausta-i-obrazovanju-o-holokaustu/

Predstavljanje didaktičkih materijala organiziramo u sklopu programa MeMe, povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma i antisemitizma i obilježavanja 83. obljetnice Kristalne noći.

Molimo sve zainteresirane da se registriraju putem linka: https://forms.gle/thb65Yq43XFRW7Rm7

Na raspravu „Obrazovanje o holokaustu: primjeri dobre prakse“ možete se uključiti putem

Zoom linka: https://us02web.zoom.us/j/89800587729

Fotografija: Nino Kovačić


Izvor: https://www.facebook.com/events/420671039412988/


Odgovori