Centar za ženske studije raspisuje poziv za Zagorkin književni klub

Volite čitati Zagorku? Željeli_e biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, njezinim romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama? Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinom na koji su korespondirali ondašnju stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ljudska i ženska prava? Onda je ovo upravo za vas!

Prijavite se na novu aktivnost Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, kojim upravlja Centar za ženske studije – Zagorkin književni klub!

Sastanci će se odvijati jednom mjesečno, utorkom (1. grupa) i petkom (2. grupa) u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat ćemo o prethodno pročitanoj knjizi, a popis literature za godinu 2020/2021. članovi_ice dobit će na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

Ostale informacije:

Trajanje: rujan 2020 – lipanj 2021.

Uvjeti: punoljetnost i mogućnost redovitog dolaska

Kotizacija za 2020./2021. godinu: 200 kn

Ako ste se spremni otisnuti u čitalačku avanturu sa Zagorkom prijavite nam se na adresu: zagorka@zenstud.hr ili SMS-om na broj telefona 098 433 121 pošaljite sljedeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Kontakt (broj mobitela i/ili e-mail)

3. Grupa utorkom ili grupa petkom?

Prijave su otvorene do 1. rujna 2020. ili do popunjavanja grupa.

Nakon formiranja grupa poziv se zatvara.

Izvor: http://zagorka.net/centar-za-zenske-studije-raspisuje-poziv-za-zagorkin-knjizevni-klub/


Odgovori