Predstavljanje knjige „(Ne)poznati Hrvati“

Knjigu Tomislava Matića „(Ne)poznati Hrvati“ (Zagreb: Mozaik knjiga, 2018) predstavit će Hrvoje Kekez i Valentina Janković u sklopu proslave Dana Odjela za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu, 26. travnja 2019. godine.

 

 

Dan Odjela za povijest

 

Odjel za povijest Hrvatskoga katoličkog sveučilišta proslavit će svoj dan u četvrtak 25. travnja 2019.

 

Program proslave započet će u 15 sati svečanim euharistijskim slavljem u našoj Sveučilišnoj kapeli,  nastavit će se akademskim činom u 16:15 sati u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“. Nakon uvodnih pozdrava rektora Sveučilišta i pročelnika Odjela za povijest, uslijedit će dodjela priznanja u nekoliko kategorija studenticama i studentima Odjela za povijest. Nakon dodjele priznanja predviđeno je predstavljanje knjige (Ne)poznati Hrvati, Zagreb: Mozaik knjiga, 2018,  autora dr. sc. Tomislava Matića. Knjigu će predstaviti  izv. prof. dr. sc. Hrvoje Kekez i doc. dr. sc. Valentina Janković.

 

U sklopu proslave Dana Odjela za povijest, 26. travnja 2019. godine bit će organiziran stručni studentski skup: Migracije kroz povijest – narodi, intelektualci i kulturna transmisija u organizaciji Hrvatskoga katoličkog sveučilišta i Kluba studenata povijesti Homo volans.

 

Izvor: http://www.unicath.hr/hks-najave/dan-odjela-za-povijest-4

 

 

Odgovori