Poziv za prijavu na znanstveni skup “Povijest školstva sjeverozapadne Hrvatske – u spomen na prof. dr. sc. Valentina Puževskog”

Povijesno društvo Križevci i Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti Koprivničko-križevačke županije u Križevcima

organizira znanstveni skup na temu: Povijest školstva sjeverozapadne Hrvatske – u spomen na prof. dr. sc. Valentina Puževskog. Skup će se održati u Križevcima 3. lipnja 2022. godine. Radove sa znanstvenog skupa bit će moguće objaviti u 24. godištu Crisa, časopisa Povijesnog društva Križevci.

Prijava:

Zainteresirane sudionike molimo da za prijavu na skup Povijest školstva sjeverozapadne Hrvatske – u spomen na prof. dr. sc. Valentina Puževskog popune Obrazac za prijavu (u nastavku poziva). Sažetak se može poslati i kao zaseban Word dokument uz Obrazac za prijavu. Način prijave je putem adrese e-pošte: tomislav.bogdanovic@gmail.com ili peklic@hazu.hr.

Rok za slanje prijave i sažetka je 10. svibnja 2022. godine. Pristigle prijave bit će razmotrene, a sudionici obaviješteni o prihvaćanju izlaganja najkasnije do 20. svibnja 2022. godine.

Predviđeno vrijeme izlaganja je 20 minuta (s raspravama na kraju svake sesije, koja će se sastojati od tri do četiri referata), osim za plenarna predavanja za koja je predviđeno vrijeme izlaganja od 30 minuta. Sudionici će moći koristiti računalo i projektor. Program skupa poslat ćemo do 25. svibnja.



Odgovori