Radionica “Prozopografija” u sklopu projekta „Anžuvinski archiregnum u srednjoistočnoj i jugoistočnoj Europi u 14. stoljeću: pogled s periferije”

U četvrtak, 3. prosinca 2020. u okviru projekta “Anžuvinski archiregnum u srednjoistočnoj i jugoistočnoj Europi u 14. stoljeću: pogled s periferije” koji financira Hrvatska zaklada za znanost održana je studentska radionica na daljinu pod temom “Prozopografija”.  U radionici su sudjelovali profesori i studenti Odjela za povijest Sveučilišta u Zadru i Odjela za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu.

Odjel za povijest Sveučilišta u Zadru

U četvrtak, 3. prosinca 2020. u 10h održat će se radionica pod temom “Prozopografija” u sklopu projekta „Anžuvinski archiregnum u srednjoistočnoj i jugoistočnoj Europi u 14. stoljeću: pogled s periferije“ kojeg vodi prof. dr. Mladen Ančić, a koji je financiran od strane Hrvatske zaklade za znanost. Radionicu će, pored voditelja projekta, voditi i izv. prof. dr. sc. Ivan Majnarić (Hrvatsko katoličko sveučilište) i doc. dr. sc. Antun Nekić. Radionica je usmjerena na studentsku populaciju, pa će na njoj sudjelovati studenti Odjela za povijest Sveučilišta u Zadru i Odjela za povijest Hrvatskog katoličkog sveučilišta. U skladu s propisanim mjerama radionica će se održati online, putem programa MS Teams.

Izvor: https://www.facebook.com/Odjelzapovijest

Studentska radionica na daljinu pod temom “Prozopografija”

U četvrtak, 3. prosinca 2020. u okviru projekta Anžuvinski archiregnum u srednjoistočnoj i jugoistočnoj Europi u 14. stoljeću: pogled s periferije kojeg financira Hrvatska zaklada za znanost održana je studentska radionica na daljinu pod temom “Prozopografija”.  U radionici uz profesore i studente Odjela za povijest Sveučilišta u Zadru, sudjelovali su i izv. prof. dr. sc. Ivan Majnarić, suradnik na projektu, te iznimno aktivno, ističući se u diskusiji, i studenti Odjela za povijest HKS.

Izvor: http://www.unicath.hr/studentska-radionica-na-daljinu-pod-temom-prozopografija


Odgovori