Poziv za sudjelovanje na radionici “People in Motion: Entangled Histories of Displacement across the Mediterranean (1492-1923)”

COST akcija People in Motion: Entangled Histories of Displacement across the Mediterranean (1492-1923) zajedno s Institutom za povijest umjetnosti – Centrom Cvito Fisković u Splitu poziva vas na sudjelovanje na međunarodnoj radionici

City on the Sea:
Diocletian’s Palace,
displacement, and space

Split, 26. veljače 2021.

POZIV



Voditeljice radionice su dr. sc. Katrina O’Loughlin (Brunel University, London) i dr. sc. Ana Šverko. Radionica će se odvijati na engleskom jeziku.

Prijava
Prijedlozi naslova sa sažetkom na engleskom jeziku (oko 300 riječi) šalju se voditeljicama na Katrina.O’Loughlin@brunel.ac.uk ili asverko82@gmail.com, do 15. studenog 2020. godine.

Važni datumi
Prijava do 15. studenog 2020.
Obavijest o prihvaćanju prijave i objava programa 8. prosinca 2020.
Održavanje radionice 26. veljače 2021.

U svjetlu trenutnih nesigurnosti, planiramo omogućiti sudjelovanje na radionici uživo u Splitu jednako kao i putem internetskih platformi kako bismo olakšali međunarodno sudjelovanje. Moguće je da radionica bude ostvariva samo putem internetskih platformi, stoga ne žurite s organizacijom dolaska u Split. Voditeljice će vam rado pomoći u tome kada mogućnost dolaska bude izvjesna.


Izvor: https://www.ipu.hr/article/hr/984/city-on-the-sea


Odgovori