Predstavljanje knjige „Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom“ (open-air)

Predstavljanje knjige „Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom“ bit će u subotu, 4. srpnja 2020. od 19 sati, u parku ispred zagrebačke udruge “Vestigium” (Rudeška 142). Govore: Luka Jakopčić, Branimir Janković i Srećko Vukov.

Predstavljanje “Gladijadora” (open-air)

I kad je o putovanjima riječ, korona-kriza okrenula nas je „domaćoj proizvodnji“. Koliko poznajemo vlastito povijesno naslijeđe i mjesta gdje ga je danas moguće doživjeti, a da to ne bude površno, otrcano ili fake? Mogu li se na sat vremena od Zagreba pronaći uzbudljive i poučne povijesne priče, zanimljivi krajolici i još zanimljiviji ljudi? A valjda mogu kad pitamo 🙂

O tome kako i kamo putovati a da nam bude edukativno, zabavno, zeleno i pristupačno, razgovarat ćemo na predstavljanju knjige „Gladijadori: povijest svakodnevnog života u Hrvatskoj s pokojom turističkom preporukom“, u subotu, 4. srpnja od 19 sati, u parku ispred zagrebačke udruge “Vestigium”.

Gostuju: Luka Jakopčić, glavni autor „Gladijadora“ i voditelj projekta Culsperience, dr. sc. Branimir Janković s Odsjeka za povijest FFZG te poznati pustolov-rekreativac Srećko Vukov. Osim toga, predstavljamo i vrijedne „opegejce“ i „održive razvijače“ s Banije, zaboravljene ljepotice na spomenutih sat-dva od Zagreba.

Promotivnu prodaju i slasne lokalne zalogajčiće nećemo posebno najavljivati – budući da ljubav ipak ide kroz želudac, oni se podrazumijevaju:)

Vidimo se!

Izvori:

https://www.facebook.com/events/581168379250948/

https://www.facebook.com/Culsperience/
https://www.facebook.com/udrugavestigium/

Odgovori